Vi söker timmerbilschaufför!

2017-05-15

Då vår trogna medarbetare nu går i pension söker vi, från och med augusti/september, en ny timmerbilschaufför. Sista ansökningsdatum är den 9 juni 2017.

Frödinge Skog AB är ett helägt råvarubolag till Frödinge Hällerum Timber AB. Frödinge Skogs huvuduppgift är att förse vår ägares industri med råvara och samtidigt hålla en hög servicegrad mot skogsägarna och leverantörerna i vårt verksamhetsområde. Frödinge Skog AB har under innevarande år haft en råvaruanskaffning motsvarande ca 200,000 m3fub med en beräknad omsättning på drygt 120 Mkr. Då vår trogna medarbetare nu går i pension söker vi därför en:

TIMMERBILSCHAUFFÖR

Tjänsten innefattar skiftkörning av vår timmerlastbil. Tjänstens innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid.

Frödinge Skog lägger stor vikt på kundservice och vill att det ska genomsyra alla anställda varför dina personliga egenskaper är viktiga. Vidare tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och klarar av arbete under obekväm arbetstid. För denna tjänst krävs CE-kort och yrkeskompetensbevis samt gärna tidigare erfarenhet från timmerbilskörning med kran.

Vi ser gärna att tillträde till tjänsten kan ske under augusti månad.

Lön enligt ”Sågverksavtalet”.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD/Råvaruinköpare Joakim Rosén på telefon 0492-288 91.

Din ansökan, som vi vill ha senast torsdagen den 9 juni, skickar du till Joakim Rosén, Frödinge Skog AB, 598 95 Vimmerby alternativt på e-post joakim@frodingeskog.se. Välkommen med Din ansökan!

Barncancerfonden