Vi söker Virkesinköpare!

2014-07-12

Då vår ägare har för avsikta att expandera söker vi därför ytterligare en Virkesinköpare till vårt norra område. Klicka här för att läsa hela annonsen.

Frödinge Skog AB är ett helägt råvarubolag till Frödinge Hällerum Timber AB. Frödinge Skogs huvuduppgift är att förse vår ägares industri med råvara och samtidigt hålla en hög servicegrad mot skogsägarna och leverantörerna i vårt verksamhetsområde. Frödinge Skog AB har under innevarande år haft en råvaruanskaffning motsvarande ca 180,000 m3fub med en beräknad omsättning på drygt 100 Mkr. Då vårt moderbolag har för avsikt att expandera söker vi därför ytterligare en:

VIRKESINKÖPARE

Som virkesinköpare hos Frödinge Skog AB kommer du att tillhöra ett mindre företag med stor flexibilitet samt med stor egenpåverkan. Vi jobbar nära våra ägare, kunder, leverantörer och skogsägare med korta, snabba beslutsvägar. Vi erbjuder ett självständigt jobb i ett företag med stark framtidstro och god sammanhållning. Som virkesinköpare är du ansvarig för servicen till skogsägarna i ditt område samt för anskaffning av virke från privata markägare till, framförallt, ägarens industrier.

Du bör ha högre skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper samt gärna erfarenhet från tidigare inköpsarbete. Intresse och förmåga att aktivt skapa kontakter och långsiktiga relationer med skogsägarna i området är en förutsättning i arbetet varför vi värderar din sociala kompetens högt.

Ditt tänkta inköpsområde är norra halvan av Västerviks kommun samt sydösta delen av Östergötlands län. Vi ser gärna att du är eller blir bosatt i eller nära detta område. Tillträdelse till tjänsten sker under hösten eller enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Joakim Rosén på telefon 0492-288 91.

Din ansökan, som vi vill ha senast fredagen den 8 augusti, skickar du till Joakim Rosén, Frödinge Skog AB, 598 95 Vimmerby alternativt på e-post joakim@frodingeskog.se. Välkommen med Din ansökan!

Barncancerfonden