Ny Skogsinköpare i Frödinge-Locknevi

2019-09-16

Vi hälsar nu Erik Larsson välkommen till oss som ny Skogsinköpare i Frödinge och Locknevi församling.

För att öka servicegraden och för att ge er skogsägare och våra leverantörer en hög och bra service har vi valt att utöka med en ny Skogsinköpare med ansvar för Frödinge och Locknevi församling.

Erik Larsson, som har arbetat åt oss sedan i våras, kommer från och med september vara vår nya Skogsinköpare i detta område och därmed axla skogsinköpen efter Joakim.

Erik är bördig från Lyggestorp, Kisa, är 23 år och bor i Karlshult, Gamleby.  Erik är sedan i våras nyutexaminerad Skogsmästare och har arbetat hos oss med bland annat inköp, planering, plantor och maskinlagsutbildningar. Vidare är Erik mer eller mindre uppväxt i skogen med röj- och motorsåg och har även själv arbetat som maskinförare. Eriks far, Tomas, drev tidigare Lyggeskog AB där även Erik var verksam. Tomas är för övrigt sedan tidigare anställd Skogsinköpare hos oss i Kindaområdet.

Joakim kommer naturligtvis att vara kvar på Frödinge Skog men med ett större fokus på andra arbetsuppgifter. Fortsättningsvis kommer Joakim arbeta med det övergripande ansvaret på Frödinge Skog och med olika projekt som en länk mellan ”skog och såg”.  I närtid kommer Erik och Joakim att arbeta parallellt med varandra.

Företagets ambition är att alltid prioritera er skogsägare och främst våra leverantörer av den råvara vi använder. Tag gärna en förutsättningslös kontakt med Erik!

Barncancerfonden